söndag 11 maj 2014

Lyckliga lillasyster

Vi försöker allt vi kan för att ge det som "alla andra" barn får, att få hitta på saker som inte Ludvig vill eller har något ut av eller som stör hans rutiner och som då vänder upp och ner på hans tillvaro. Det betyder att vi ofta får dela på oss som familj men huvudsaken är att alla får sina behov tillgodosedda.

På Valborg så kom mormor & morfar hit och åt hemmagjorda laxburgare och efter maten så tog Kristian upp Ludvig och lekte på hans rum och jag o Nora åkte med mormor & morfar för att se på valborgsbålet de anordnar här i byn. Vilken glädje för Nora som träffade många från skolan och som äntligen fick se ett bål.

 
 
Idag kom hennes stora favorit till ett köpcentra så medan Kristian och assistenten åkte på utflykt till en lekplats (utan att ta med kameran) så åkte jag o Nora med mormor&morfar till köpcentrat o shoppade nya gympaskor till Nora och sen tittade vi på Linus Svenning när han uppträdde och Nora var helt salig. Hon verkligen älskar hans sång, Brödrar och har gjort det sen hon hörde den första gången på melodifestivalen. Då var vi på genrepet här i Malmö och såg det och genast fastnade hans röst och sång i hennes hjärta. Idag köpte vi hans skiva och hon fick gå upp och få autograf av honom och hela hon lyste som en sol, att få träffa den person som sjunger så fint om sin bror.


Funderar mycket om det är därför denna sång har fastnat hos henne, texten i sången, när han sjunger om saknade av sin bror, kan det vara så att hon känner igen sig?
Hon kan texten, inte hela men refrängen går hon ofta och sjunger på här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar