onsdag 6 augusti 2014

Nya brillor till prinsen

Förra söndagen åkte vi till glasögon affären för att justera Ludvigs glasögon. Nora o Kristian var då på kalas hos barnens kusin.
Jag pratade med två stycken i affären om de tyckte det var dags att byta storlek på glasögonen och så provade vi någon storlek större. Vilken skillnad det blev på Ludvig,  genast såg han så mycket större ut.  Så då beställde jag två par nya roll honom och som vanligt var personalen där helt fantastisk o tillmötesgående. De känner till Ludvig nu och gör allt för att underlätta för honom.

Idag var vi och hämtade dem, två likadana par men med olika färger. Dessa är i grön nyans och de andra är ljusblåa. Bilden är inte den bästa eftersom solen stod på 😎.

3 kommentarer:

  1. Så stilig pojke! Underbart kort. Eva

    SvaraRadera
  2. måste bara fråga, hur gör ni med att "välja" glas? är det med typ svagaste styrkan eller finns det så att man bara kan sätta i plast (fönsterglas)? är blind på ena ögat själv och behöver ju ingen styrka där men för min del gick det inte att ta ett glas utan styrka utan det skulle behövas ett med lite styrka i ändå så att det blev motvikt osv, krångligt värre ;) hoppas du förstår hur jag menar haha :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom Ludvig är helt blind o inte skiljer på ljust o mörkt ens så har vi pratat oss till att han får helt utan styrka på bägge ögonen. Vet inte om det är skillnad då det inte är något fel på hans ögon som orsakar att han inte ser utan "felet" är på hjärnan.

      Radera