måndag 7 juli 2014

Akut till ortopeden

I förra veckan upptäckte vi nya blåser under Ludvigs fötter trots nya sulor i hans sandaler som vi köpt på ortopedtekniska. Jag ringde ortopeden för att höra vad de tyckte och vi fick en snabb tid till dem o träffade läkaren som opererade Ludvig. I fredags åkte jag o morfar till Lund medan Nora åkte med pappa till sommarlovsmorgon och tittade på Sean Banan ☺.

Än så länge har Ludvig inga öppna sår under sina fötter men vi måste ha det under uppsikt. Läkaren såg direkt att det har med hur Ludvig belastar sina fötter sen de förlängde hans hälsenor. Så det vi ska försöka göra är att låta honom vara utan skor så mycket som möjligt för att lufta dem o så ska vi höra av oss om det blir värre. Skönt i varje fall att vi gjorde rätt o åkte in och fick det kollat.

Jag förstår att han inte jättegärna sätter ner sina fötter när blåsorna kommer,  det är ingen liten blåsa som uppstår utan täcker nästan hela trampdynan bak på foten. Fast grym som han är så tar det ett dygn o sen trampar han på igen,  den smärtgräns han har är inte bra.

Väl hemma igen så mötte vi upp de andra o fikade och sen åkte jag o barnen med mormor o morfar till pildammsparken där vi mötte upp morbror. Det var underbart varmt o härligt väder, vi är inte så bortskämda med sol men oj vad mycket piggare jag blir 😎.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar