söndag 12 april 2015

Byte av Hab team

Nu är beslutet taget och bytet är genomfört. Ludvig tillhör inte längre barnteamet utan han har gått över till team unga istället. Han har gått några år på övertid i barnteamet men vi har känt att det har varit lättast, att vara med den personal som känner Ludvig bäst. Det är jobbigt att börja om från början och förklara och dra allting en gång till.
Senaste tiden så har Ludvig börjat på vibrationsplattan och så badar han på onsdagar på Hab och då är det sjukgymnasten i team unga som håller i dessa två aktiviteter så då tänkte vi att det är en början för då känner Ludvig honom.
I onsdags ringde specialpedagogen från barnteamet och tackade för sin tid hon hade fått med Ludvig. Det känns sorgligt att bryta samarbetet med henne, hon har varit guld värd och hon har verkligen varit vår spindel i nätet och fått mycket att fungera.

Efter att jag hade pratat med henne började jag fundera på allt sen första början. Det var hon som tog emot oss direkt efter Ludvigs transplantation, eller om det var innan men jag tror att det var redan 2009. Ludvig kunde både se och prata när vi träffade henne där i början. Hon har tagit emot Ludvig ett par dagar i veckan under den tid han inte kunde vara i skolan, då han mådde så dåligt och synen försvann. På loven har hon tagit emot Ludvig för att både bada, leka och vara i snoozeln. Nora har fått följa med och se vad det är Ludvig håller på med, hon hjälpte till att vara med när Nora hade det jobbigt, då var hon med som trygghet när Nora träffade psykologen. Det är hon som kom med förslaget med skolan där Ludvig går idag, hon hjälpte oss med en kontakt till särskolesamordnaren.
Oj ja listan kan göras lång och vi är henne evigt tacksam för allt hon har gjort för oss alla i familjen.

Nu blickar vi framåt och hoppas på ett bra team!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar