söndag 12 april 2015

Första skridskotävlingen

Idag har vi tillbringat dagen i ishallen, Nora hade sin första "tävling" på skridskor. Det var en slingatävling med konståkningsklubben som hon går i. Hon var först tveksam till att vara med, hon funderade på att bara vara med avslutnings isdiscot men hon ändrade sig. Hon tyckte först att det skulle vara pinsamt att vara själv på isen och åka o göra konsterna inför publik men hon var riktigt duktig.
De fick välja om de ville ha egen musik eller använda sig av den musik som fanns på plats men Nora valde egen musik, det blev Måns vinnarlåt Hero. Hon var med i första gruppen så vi tog med Ludvig och åkte dit. Morfar, farmor och morbror var också med som hejarklack. Innan Nora gick ut så hade de spelat låten Hero säkert fem gånger så det visade sig att det var den låten som var den som klubben hade valt ut till dagens tävling :-).
Nora klarade hela slingan och kom ihåg allting själv vilket vi var lite oroliga över att hon skulle glömma. Det är lätt att missa i vilken ordning de ska åka i.
Kristian och min bror körde hem med Ludvig efteråt så han fick äta. Vi stannade kvar och tittade på de andra som åkte och så fikade vi. På eftermiddagen var det prisutdelning, ingen pallplacering till Nora denna gången men grymt stolt över henne är vi. Det verkar som om vi har hittat en aktivitet som hon verkligen gillar.

Vid matbordet när Ludvig åt så hade han suttit och gjort en massa ljud och Kristian tolkade det som ett bra betyg på låtvalet på tävlingen. När vi sen kom hem kollade vi på filmen jag hade spelat in när Nora åkte och då kom låten igen och Ludvig flinade glatt :-)

Imorgon är det åter måndag och det är dags att lägga in en högre växel när det gäller skolan för min del. Ligger lite back men det har varit så mycket annat som har lockat, bland annat fantastiskt skönt, soligt väder de senaste dagarna. I fredags åkte utemöblerna ut och vi satt ute på eftermiddagen. Igår hade vi grillpremiär. Idag har det tyvärr försvunnit igen men lite solenergi har vi hunnit samla.
Vi har köpt en ny hängstol/hänggunga till trädgården och den fick Ludvig inviga igår, han gillade den...i varje fall en liten stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar