lördag 25 maj 2013

Jag skulle kunna fira med champagne

Ludvig har inte ätit mat på de senaste nio månaderna minst. Idag när vi skulle äta kvällsmat så var det egentligen Ludvigs mellanmål, han har ju sina rutiner.  Han tar en tugga av mat eller macka som han sen spottar ut o han har själv koll på om det är frukost,lunch,mellis eller kvällsmat så. .. Idag då, när vi satte oss för att äta så kände Ludvig sin tallrik med sin smörgås på men så såg vi hur han letade o luktade så vi frågade om han oxå ville ha mammas hemmagjorda lasagne som han alltid älskat o då flinade han o när han kände mattallriken så tog han sin tablett direkt. Stoppade in en gaffel o tuggade o svalde samtidigt som han tog på Kristians arm om en ny gaffel, stoppade in nästa, tuggade o svalde och upprepade detta nio gånger.
Mitt hjärta slog dubbla slag av glädje.  Det går inte att beskriva glädjen att se att efter då lång tid så sväljer prinsen lite mat igen. Därefter fick han sin efterlängtade sandwichglass, vilket han fortfarande äter tre av varje dag.

Underbara älskade prins, du överraskar oss fortfarande ♥♥♥

5 kommentarer:

  1. Men så fantastiskt. Ludvig upphör aldrig att förvåna.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  2. Kanske att han börjar äta riktig mat nu. Det verkar som om aptiten kommit tillbaks. Jag kan förstå er glädje och hoppas att det håller i sig.
    Kram till Prinsen.
    Solveig

    SvaraRadera
  3. Det klart han vill ha sin mamma´s goda mat ;)
    Vilken morsdagspresent du fick i förskott, håller tummarna att han vill fortsätta. Kram på er alla

    SvaraRadera
  4. Underbara nyheter!

    SvaraRadera
  5. Ludvig är nog den starkaste människan jag vet!!!! <3

    SvaraRadera