söndag 7 juli 2013

Vilken härlig helg men lite tråkigt slut med feber

Denna helgen har varit riktigt skön, soligt och hyffsat varmt och vi har passat på att njuta.
I fredags kväll hade vi gäster och det var så mysigt och vi kom fram till att det är bra länge sen vi hade gäster hemma förutom våra föräldrar då :-). Vi grillade och tiden bara sprang iväg men det sägs ju att tiden går fort när man har kul. Innan våra gäster kom så var vi och hämtade Noras bästis på dagis så de fick leka några timmar.

I lördags åkte vi till Vellingeblomman och satt o fikade i deras underbara trädgård och sen på eftermiddagen kom grannarna in och vi kunde sitta och prata en stund i trädgården och sen kom brorsan hit och vi grillade fiskpaket och Ludvig tog sig en smakbit av fisken och såg ut att gilla det men eftersom han tuggade det för länge så blev det segt. (Han har slutat äta igen, det är bara den obligatoriska smaktuggan han tar men vi tragglar vidare för vem vet, rätt som det är så vill han ha igen)

Imorse hörde jag hur han harklade sig lite och han lät lite tjock i näsan. Vi hade bestämt att åka till stranden idag och se om barnen ville bada och precis innan vi skulle sticka tänkte jag att det var lika bra att ta tempen på Ludvig och mycket riktigt, visst var där feber, inte så hög men dock feber. Inget mer snor under dagen, ingen hosta utan bara feber även denna gång.
Vi trotsade febern och åkte ner till stranden en halvtimme och det gjorde vår dag. Ludvig satte sig ner i sanden och när vi tog av hans sandaler och strumpor så tog han av kepsen direkt och ville ha av sin huvtröja. Om ni bara visste hur mycket det krävs av Ludvig för att ta av keps och huvtröja, det är hans trygghet när vi är ute, han vägrar gå ut utan detta oavsett hur varmt det är men här tog han av sig det. Helt underbart och när han sen ville sitta en stund i sanden och känna på en boll var vår lycka total. Vi ville inte låta honom bada eftersom febern men han fick gå i vattnet och känna med fötterna och när vi skulle ta upp honom visade han klart o tydligt att han ville gå lite mer i vattnet.

Så denna helgen har varit riktigt bra förutom detta lite tråkiga slut med feber. Vi som hade planer för morgondagen men vi får se hur natten och morgonen är imorgon. Om inte annat så får det väl bli ett besök på barnkliniken och nya prover.

Önskar er en skön vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar