onsdag 18 december 2013

Bad och ny assistent

I helgen firade vi morfars födelsedag här hemma och Ludvig överraskade oss alla genom att vilja ha tårta, två bitar till och med :-).
I söndags behövde jag sitta en stund med min hemtenta så Kristian tog Ludvig med sig till mormor&morfar för att testa om han ville bada i deras badkar. Först hade han varit tveksam men med ett litet lurigt leende och när han sen sattes på pallen och skjortan började knäppas upp gjorde han inget motstånd. När de kom fram till badkaret lyfte han på benet och tydligare tecken på att han ville bada går nog inte att få.
Efteråt satt han en stund på köksgolvet och lekte med ett stort golvpussel och både mormor&morfar och Kristian njöt av att det gick så bra som det gjorde.

När de kom hem så kom nya assistententen på besök och provjobbade ett par timmar, det verkade gå bra och denna person visar en vilja till att våga prova och inte rädd för att gå ner på Ludvigs nivå. Detta kommer säkert att bli bra. Även i tisdags gick det bra och sen kommer hon på torsdag innan hon börjar på riktigt i januari.

I söndagseftermiddag fick vi besök av barnens ena kusin och hennes pappa med sällskap. Riktig mysig tredje advent blev det och Ludvig åt med glädje resterna av tårtan :-)

Igår kväll fick jag in min hemtenta och nu ska jag ta tag i nästa uppgift som vi har över julen. Vi ska även hämta hem Ludvig från skolan klockan ett och passa på att önska personalen där en god jul eftersom Ludvig ska vara på ett läkarbesök imorgon när det är den egentliga skolavslutningen.
Ikväll är det julfest i Noras klass, de ska spela upp en pjäs och sen är det avslutning för henne imorgon och sen är det jullov för bägge barnen.

Önskar er alla en fortsatt skön vecka!

1 kommentar:

  1. Det är med en viss bävan jag går in för att höra hur det går för er och jag blir så glad varje gång när Ludvig mår bra och lider med er när han är sämre. Jag håller verkligen tummarna att den nya assistenten fungerar med Ludvig och att det går bra med dina skrivningar.
    Jag önskar er alla en riktigt skön och mysig jul och Ett Gott Nytt År.
    Kram

    SvaraRadera