söndag 22 februari 2015

Sportlov

Då är det sportlovets sista lediga dag idag.
Tyvärr har vi inte haft något speciellt rolig väder, mest grått, regnigt och tråkigt.
I måndags hade jag självstudier så då passade vi på att åka till Vellingeblomman hela familjen. Deras påskby hade redan tagits fram så det var en mysig utflykt. På kvällen åkte Nora till mormor och morfar för att sova där. Detta för att Ludvig först skulle klippas på tisdagsmorgon och sen var det träning  på vibrationsplattan. Själv var jag i skolan och arbetade med ett grupparbete. Kristian, Ludvig och assistenten skötte Hab besöket.
I onsdags åkte barnen med Kristian hem till morfar för att testa om Ludvig ville bada. Han ville helst inte alls gå in till morfar men efter en stund så gav han med sig. När han sen fick känna på badkaret så blev han glad och hoppade gärna i.
I torsdags var det åter dags för vibrationsträning och sen massage direkt efter för Ludvigs del. Sen fick vi besök av Kristians ena kusin och hennes två barn. Nora var helnöjd med sällskap och vi fick trevligt fikasällskap. Sen vid lunch var det dags för mig att åka till skolan.
I fredags regnade och var så tråkigt väder så det blev en biltur till Emporia bara för att komma ut ur huset.
Igår var Nora och Kristian på kalas hos Kristians bror som fyllde år. Mormor kom hit och höll mig och Ludvig sällskap vid kvällsmaten. Morfar fick hålla sig hemma eftersom han gått och blivit jätte förkyld.
Idag är första dagen med lite sol, behöver jag säga att jag och Nora snabbt tog oss ut. Vi körde in en sväng till stan och åt lunch. Ludvig och assistenten gick ut och fick frisk luft, det var precis det som behövdes även för honom idag.

Imorgon är det vanlig vardag igen och vi hoppas på friska barn så de kan vara i skolan ett tag nu innan det är dags för påsklov :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar