måndag 18 mars 2013

Myshelg som slutade med feber

Denna helgen har varit riktigt mysig, solen har varit framme och vi har hämtat energi från den. Det är fortfarande kallt här nere i Skåne och vindarna är fruktansvärt kalla men bara det att solen är framme, det tycker jag är underbart.

I lördags var jag och Nora på nalle konsert på Malmö Konserthus, det brukar vara mormor som går på det med Nora men eftersom de är i Stockholm denna helgen var jag med henne. Riktigt mysigt var det att få vara med.
Igår kom vänner hem till oss och vi åt lunch, Nora var överlycklig för hon och Pontus lekte så bra tillsammans, nästan fem timmar lekte dem och inte en gång hörde vi dem bråka.
En ovanlig känsla att kunna sitta ner och bara umgås så många timmar, det har vi inte gjort på många år känns det som. Ludvigs assistent var här och var med Ludvig. Kändes riktigt lyxigt och mer sånt ser vi framemot.

Tyvärr så slutade inte helgen lika bra, Ludvigs näsa började rinna och mot lunch tog jag tempen och mycket riktigt så kom febern smygande. Jag hade nästan misstänkt att något var på gång eftersom han vaknade klockan två i lördagsmorse och han var ganska seg i allt han gjorde igår. Han och assistenten gick ut och fick lite frisk luft efter lunch och sen ville Ludvig absolut inte in igen. Undrar så vad han hade i åtanke, kan det vara så att han kände att han ville in på sjukhuset. När han kom in var spasticiteten enorm, han kunde inte böja sina ben och han bara skrek. Jag fick honom att sitta i mitt knä och Kristian strechade benen och efter en stund la sig paniken i honom.
Önskar så att jag hade kunnat veta var mitt hjärta har ont, hur det känns i honom när han skriker så.
Idag ska jag och Nora ta oss till vårdcentralen och be dem ta ett halsprov, har haft ont i halsen mer en vecka nu. Känner inte oss sjuka för övrigt, bara ont i halsen, öronen och lite rethosta men eftersom Ludvig blivit sjuk nu måste vi kanske se var det kommer från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar