torsdag 23 januari 2014

Lite sjukstuga

I fredagskväll fick Nora feber och lät tjock i näsan. Det höll i sig över hela helgen och i måndags var vi hos öronläkaren så vi fick kollat så det inte var öroninflammation men det var det inte. I tisdags när vi tog upp Ludvig så var han lite off och han drog i sitt öra och satte in sitt finger i det. Eftersom han gjort likadant i söndags var det lika bra att kontakta dagvården för att höra om de ville kolla hans lilla öra och självklart var vi välkomna.
Det visade sig att Ludvig hade öroninflammation så han fick penicillin. Detta förklarar en del av hans senaste tids ointresse för att göra någonting annat än bara dra i sina fingrar. De har även från skolan sagt att han inte vill göra så mycket annat med händerna. Vi vet ju vid detta laget att hans tvång ökar när han inte mår bra. Nu har han dubbel cortison och antibiotika och idag var han tillbaka i skolan.

Imorgon har vi återbesök hos ortopeden för att få utvärderat botoxbehandlingen och för att höra hur de tänker att vi ska gå vidare.

Vi märker att det är nytt år och ny termin, kallelserna börjar trilla in här så vi behöver inte vara sysslolösa :-)

Önskar er alla en skön kväll!

1 kommentar:

  1. Vad skönt att ni upptäckte hans öra och att han blev hjälpt.

    SvaraRadera