onsdag 14 januari 2015

Vardag igen

Då har vi återgått till vardagens lunk. Förra veckan var det bara två dagar i skolan men nu är det som vanligt igen. Noras skridskoskola startade i måndags och denna termin ska hon åka två gånger i veckan. Idag överraskades hon av att en tjej som hon brukar leka med här i närheten också började där idag.
Nästa vecka startar simskolan för henne och även Ludvigs bad på habiliteringen. Häromdagen ringde en sjukgymnast från Hab och pratade om vibrationsträning som vi fått rekommenderat om från barnkliniken att det ska vara bra för benskörhet. Så i början av februari ska de starta upp en liten grupp och ha vibrationsträning för dessa. Ska bli spännande att se om det ger resultat och hur Ludvig ska acceptera och kunna stå på en sådan platta. På fredag startar hans massage för första gången denna termin.

Själv har jag lämnat in min sista tenta och på fredag har vi redovisning på vårt grupparbete. Så svar på en hemtenta och ett grupparbete och sen är jag klar med denna termin och har bara tre kvar.

Som svar på en fråga jag fick i förra inlägget angående mina studier så får jag ingen yrkestitel på denna utbildning. Jag får "bara" en kandidatexamen i Handikapp och rehabiliteringsvetenskap och det tycker inte jag är så bara. Otroligt intressant och viktig utbildning enligt mig som lever med ett barn med funktionsnedsättning.

Önskar er alla en skön vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar