söndag 24 maj 2015

Fikagäster, kalas och kalvinknatet

Igår hade vi fikagäster här, kompisar som vi inte träffar så ofta som vi egentligen skulle vilja. Så blir det med de flesta, vi är ju ganska begränsade när det gäller att träffa vänner. De måste vilja komma hit eftersom det är lugnast och lättast med Ludvig.
De har en son som är ett år yngre än Nora och en som är fyra år yngre än henne. I sommar ska vi åka på semester med de, vi kör en repris med det som vi vet fungerar. Vi åker till Legoland och Lalandia och efter att de var här igår så känner vi att Nora kommer att få en toppen semester eftersom det fungerade så bra med barnen här.

Idag var Nora först på kalas hos två från hennes klass,  de var på Laserdome och krigade. Efter det körde vi bara hem för att byta kläder och sen köra in till stan igen för att hon skulle vara med på Kalvinknatet. Detta året var det mycket trevligare än förra då det regnade så fruktansvärt mycket. I år var det strålande sol och mycket lättare att springa. Mellan det att vi lämnat Nora på kalas och sen att vi skulle hämta henne hann jag sätta in en lammstek i ugnen.

Efter loppet så följde mormor & morfar med hem så morfar o Kristian gick ut en runda med Ludvig, Nora gick och lekte med en kompis och jag o mamma fixade kvällsmat. Det blev en sillmacka till förrätt, ört och vitlöksfylld lammstek och svenska nypotatis.

Nu är vi mätta o trötta och laddar för några veckor innan det är dags för sommarlov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar