tisdag 18 juni 2013

Streptokocker och lite annat

Igår blev vi utskrivna från sjukhuset och fick antibiotika utskrivet. Det visade sig på halsodlingen att det fanns streptokocker, de hittade några bakterier i urinen och de vita blodkropparna som styr immunförsvaret var lite för låga. Men vad gör det, de hittade i varje fall var febern och det höga infektionsvärdet kom från.
Inte nog med det utan Nora väckte mig innan fyra natten till igår och klagade på sitt öra. På morgonen så var det kvar, det onda så jag ringde öronspecialisten och fick en tid till eftermiddagen. Det visade sig att hon hade vätska bakom bägge trumhinnorna men inte så farligt men läkaren skrev ut antibiotika som vi kunde hämta ut om det sprack, om hon hade jätteont eller fick feber.
Idag hämtade jag ut den så nu är bägge barnen på antibiotika. Det har varit väldigt mycket öroninflammationer för henne så nu får vi se vad de tänker göra.
Fast som jag skrev på facebook igår, det gör inte så mycket, det är sommar, sol och vi får vara hemma tillsammans.

Önskar er en fortsatt skön vecka!

2 kommentarer:

  1. Vad bra att dom hittade källan till det onda för Ludvig men trist att nora ska ha sådana problem med sina öron. Dom har aldrig funderat på och sätta in rör i öronen på henne?
    Kram på er alla.

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni fick en skön Midsommar med sol och värme.
    Kram till er alla

    SvaraRadera