fredag 28 juni 2013

Sista dagen på dagis

Idag var det sista dagen för Nora på dagis och jag undrar så var dessa åren tog vägen. Allt har gått i en rasande fart, det känns som om det var igår vi skolade in vår bebis. Nora hade precis fyllt ett år när vi skolade in henne. Vi valde att skola in bägge våra barn när de fyllt ett år och så jobbade jag halvtid under första tiden och var föräldraledig på halvtid. Sen ökade jag upp arbetstiden allt eftersom och sen blev ju Ludvig sjuk och där är vi idag.
Idag när Nora slutade hade de gjort en fin mapp med foto från hela hennes tid på dagis plus hennes teckningar, tankar och funderingar. Så roligt att se och läsa och vilken skillnad det är, det är som om det är två helt olika personer när man ser på fotona. Min lilla bebis har blivit en stor, klok och envis tjej.
När vi gick hem frågade jag henne hur det kändes att sluta dagis nu och sen att börja skolan i augusti. Hon tyckte det kändes lite konstigt, det kändes både bra och dåligt.
Tänk, nu slutar en period i livet för att sen börja en ny spännande tid i skolan. Min lilla bebis, mitt lilla troll har blivit så stor och det känns som om jag inte hinner med.

Önskar er alla en skön helg!

1 kommentar:

  1. Ja åren bara flyger iväg utom när man är mitt uppe idet då kan det kännas långt men så plötsligt inser man att ens barn börjar bli stora.
    Min "lilla" blir 18 år om 2veckor och första gången som en pojke sover över. vart tog åren vägen?
    Önskar Nora ett härligt lov innan skolan börjar.

    SvaraRadera