onsdag 9 oktober 2013

Fyra år

Godmorgon!

Såhär är min statusuppdatering på facebook idag och jag delar det här också. Ska försöka få in ett inlägg till angående detta under dagen.
Önskar er en skön dag!

Fyra år har gått sen du med stor glädje hoppade ner i din säng på sjukhuset o sa med din fina röst, idag ska vi ha fest. Du skulle få ditt nya "blod", den nya benmärgen som skulle göra dig frisk så du skulle kunna springa, leka o hoppa som de andra barnen. Ödet ville annorlunda, du blev aldrig dig lik efter den natten o har du genomgått prövning efter prövning och med facit i hand förstår jag ditt handlande längs vägen.
Du har lärt mig så mycket under dessa fyra år, ödmjukhet för livet, leva för dagen, vara rädd om de nära o kära o vad jag vill göra i framtiden och mycket mer.
Får ofta frågan, hur orkar man? Vid varje lite motgång o vid varje tillfällen då en funktion är på väg bort eller har försvunnit hos dig, då kommer ytterligare krafter för att orka. Jag kommer att gå varje steg vid din sida, jag suger i mig energin som jag får av ditt underbara skratt, ditt fina leende. Att få krama dig o pussa dig o ha dig kvar här hos mig är det som betyder mest så trots att livet tog en annan väg då för fyra år sen är jag tacksam för den unga kille som valt att donera benmärg till min älskade prins.
Ludvig mitt hjärta jag önskar att jag kunde få gå några av dina steg, att ta lite av den smärta du bär på. Du är fantastisk och du gör något som många inte hade orkat. Din envishet o livsglädje är det som tagit dig hit där vi är idag. Du får sjukhuspersonal att häpna. Min kämpe, min krigare jag hoppas jag får gå många steg till med dig ♥♥♥♥.
Gå gärna in o ta en titt på Tobiasregistret o kanske du känner för att bli donator, du kan rädda ett liv.

4 kommentarer:

  1. Ja, här ju inte läge att säga grattis till de fyra åren. Lilla fina Ludvig, fy så hårt du blivit drabbad. Tur att du har din fina familj som finns hos dig och kämpar för att du ska få ett så bra liv som möjligt.
    Kram
    Solveig

    SvaraRadera
  2. Många kramar på fyraårsdagen. Jag längtar och hoppas på det där samtalet från Tobiasregistret, att just jag ska få göra nytta en dag. Jag önskar er alla en skön höst. Kram från Karin

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Att få nya infallsvinklar kan vara bra särskilt om man har "stagnerat".
    Kan inte fatta att det har gått hela 4 år! Jag har följt din familj, Ludvigs och eran kamp för ett värdigt liv.
    Nu har jag inte lika situation som er med Ludvig men min yngsta, nåja yngsta på 18 år! Hon mår psykiskt dåligt till och från och vill inte leva. Kunde jag så skulle jag mer en gärna gå hennes steg istället som du med din FINA Ludvig, för att underlätta för dom. Tyvärr kan vi inte göra det utan vi kan bara följa dom bredvid och försöka stötta/hjälpa och göra det bästa av vad livet har att erbjuda... Att älska sina barn är den STÖRSTA förmånen i ens liv och jag hoppas av hela mitt hjärta att Ludvig orkar/vill fortsätta kämpa tillsammans med er.

    SvaraRadera