onsdag 11 juni 2014

Besök av den danska sidan av släkten

I lördags hade vi besök av min faster och kusiner med respektive och deras barn från Danmark. Det är inte alltid lätt att få ihop alla samtidigt men i lördags passade det oss allihopa. Tio danskar och vi var sju här hemifrån så totalt sjutton stycken var vi.
Vi hade pratat mycket med Ludvig att danskarna skulle komma och han flinade lite glatt när vi pratade om det. Vi styrde om hans mattider så det skulle passa att vi åt allihop tillsammans och det var inga problem. Kristian och morfar var ute och gick och var på lekplats med honom tills alla var på plats i trädgården och sen kom de in där och Ludvig gick runt och hälsade på alla. Han såg så nöjd ut och han gick med ett leende runt till alla.
Innan sjukdomen så var Ludvig enormt social och han älskade att prata danska, han kunde alla Musse pigg och hans vänners namn på danska och sen skojade han alltid att man pratade danska genom att säga blä blä.
Det blev en lyckad dag och de som inte träffat Ludvig på två år tyckte att han såg så pigg och nöjd ut och det värmer våra hjärtan.
Det blev nog lite mycket för Ludvig för han hade svårt att komma till ro på natten men efter lite extra cortison och en Alvedon så somnade han strax innan midnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar