tisdag 11 november 2014

Uppdatering

Igår var Ludvig på Hab och fick massage igen och Kristian som var med sa att Ludvig verkligen var avslappnad och verkade nästan slumrade till där på britsen.
Nu verkar det som om Ludvig kommer att fortsätta få regelbundna behandlingar och det gillar vi ☺. Vi tycker att vi ser stor skillnad efter massagen, verkar som hållningen blir så mycket bättre, ryggen är rakare. Framförallt så sover han så mycket bättre natten efter behandlingen. Vi hoppas att det kommer att bli ännu bättre och att vi kan vänta med nya mediciner.

När det gäller sakerna från hjälpmedelscentralen så var det de som gjort fel, tanken var att vi skulle ha två knappar så att Ludvig ska få chans att göra val. Plattan ska vara klar så imorgon när Ludvig ska bada på Hab ska de hämta den och sen så ska vi testa 😊.

Vi har även haft två kandidater till tjänsten som assistent till Ludvig och nu har vi bestämt oss. Allt är klart med papper o sånt så nu ska vi kontakta henne o boka in tider för provjobb och introduktion. Ska bli spännande att se hur Ludvig reagerar på extern assistent efter sånt långt uppehåll, vi har inte haft någon sedan i maj, vi har själv tagit det.

Själv påbörjde jag en ny kurs igår, känns skönt att kunna bocka av ännu en kurs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar