söndag 28 december 2014

Älskade små troll

Ludvig gör fortfarande motstånd när han ska stiga upp så helt bra är det inte. Iför ville han inte ha sin lunch men tog sin kvällsmat.

När vi var klara med frukost så tog vi morfar med oss o körde till en stadium outlet för Ludvig behövde en ny jacka. Ludvig var lite off under bilresan o medan vi handlade men när vi kom hem så satte han sig o åt sin lunch. Han visade tydligt att han inte ville ha det vi satt fram åt honom utan det blev det vanliga, korv o ägg men som vanligt bara en gaffel. Han visade oxå tydligt att han inte vill ha sin choklad, det ville han inte igår heller. Gör absolut ingenting om det är något som försvinner.

Efter lunchen gick vi ut o åkte pulka och det var så härligt att höra barnens underbara skratt o att se hur Ludvig höll i Nora när de åkte tillsammans. Han puttade inte bara av henne utan accepterade att hon satt i hans knä 💖.

Till kvällsmat gjorde jag lasagne vilket varit en av Ludvigs favoriter för länge sen.  Ikväll gjorde han inga protester till att sätta sig vid bordet och sen överraskade han oss genom att äta sju gafflar med lasagne. Ingen choklad vid kvällsmaten heller. Pepparkaka o en skorpa och sina chokladlinser vill han fortfarande ha. Idag bakade jag nya skorpor till honom, istället för saffransskorpor blev det kardemumma och det gick lika bra.

Än en gång överraskar han oss, kanske är han på väg tillbaka igen efter några dagars verklig nedgång. Han skrämmer/skrämde mig rejält denna gång.

Imorgon blir det några timmar i skolan för min del. Nora ringde till morfar o hörde om hon fick vara hos honom imorgon so hon ska dit. Ludvig får besök o hjälp av assistenten och så är självklart Kristian oxå hemma.

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll!

1 kommentar: