onsdag 24 oktober 2012

Sjukstuga

Jag pratade med Hab i måndags och sen skrev jag ner hela helgens händelser och skickade till dem och sen skulle de ta det vidare till sin grupp som arbetar med förändring av beteende.

Igår morse var Ludvig allt annat än glad att åka iväg till skolan och när han väl kommer till skolan visar det sig att läraren är sjuk och tydligen är det väldigt många som har halsfluss, förkylda o hostiga.
När Ludvig kom hem så var han seg, såg sliten ut och det gjorde han redan i måndags. Började fundera på om det är något samband mellan att åka till skolan och att inte vilja komma till skott på morgnarna. Han kanske tänker att om han inte tar sina tabletter o frukost så kanske han slipper åka till skolan, med Ludvig vet man ju aldrig.

Igår kväll när jag kom hem från dansen med Nora tyckte jag Ludvigs öronsnibbar var väldigt röda så jag tog tempen, 38,9 i feber,
Pratade med hans lärare idag, hon var fortfarande hemma och fick besked idag att hon har halsfluss, Ludvigs assistent gick hem igår eftermiddag med feber och ont i halsen. Så det vi gör nu är att vänta ett par dagar innan vi åker till sjukan och får tagit ett halsprov.

När det gäller förändring av beteende ligger vi lågt till gruppen har varit iväg på nästa träff och tills Ludvig mår bättre igen. Just nu har vi en riktigt seg liten kille här hemma och allt tar ännu längre tid men samtidigt är han fantastisk, han har visat klart och tydligt att han har velat ha extra cortison så han måste själv ha känt något i kroppen. Då kommer vi igen till kommunikationen, att inte kunna göra sig förstådd om vad och hur man känner sig i kroppen.

1 kommentar:

  1. Ojojoj! Tar det aldrig slut med problem? Nu hoppas vi på undergörande cortison.
    Kram till er alla.
    Marianne

    SvaraRadera