tisdag 27 november 2012

Jag fyller på med lite till när jag ändå är igång

Som jag skrev igår så kommer det säkert att dyka upp lite mer ï kalendern innan jul och jag hann knappt skriva det förrän det dök upp :-)

Till nästa vecka kom kallelse till Noras femårskontroll med vaccination och synkontroll och sen kommer det allra tyngsta, granskningen av oss som familj för att se om vi blir beviljade assistenttimmar. Det är Försäkringskassa, kommun och en från assistansbolaget som kommer hit och ställer frågor om vår vardag. Samtidigt som jag ser framemot mötet så känner jag en viss oro, jag vet att det är så påfrestande att sitta och berätta om alla svårigheter som ens barn har, jag som alltid försöker se det positiva i det Ludvig gör även om jag vet att det kanske är saker som är så självklara i andra familjer.

Jaja, den dagen får vi ta till det och jag hoppas ni håller era tummar att det flyter på och att de verkligen ser vårt behov.

6 kommentarer:

  1. Jag håller tummarna stenhårt!

    SvaraRadera
  2. Är det någon som borde ha rätt till assistanstimmar så är det ju ni!

    Håller tummar och ber en bön.
    Eva

    SvaraRadera
  3. Visst håller vi tummarna.
    Styrka till er.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  4. Er vardag går knappast att föreställa sig! Hoppas verkligen att ni får de timmar familjen så väl behöver. Ni gör ett makalöst jobb!

    SvaraRadera
  5. Vi har precis gått igenom samma och hade STOR hjälp av den behovsbedömning som assistansbolaget gjorde tillsammans med oss och skickade in till försäkringskassan/kommunen innan möte! Håller tummar och tår!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Assistansbolaget här har oxå gjort en sammanställning och hjälpt till att räkna om vårt "arbete" med Ludvig i minuter så jag hoppas att det underlättar en del. Sen är det bara att vänta, längtar verkligen tills mötet är över, sådant är sån energibov och jag blir så trött i huvudet av det.

      Radera