torsdag 17 november 2011

Börjar förbereda julen :-)

Igår somnade Ludvig redan 20,15 och så vaknade han vid 1,30 för att gå och kissa men han somnade igen vid två och sov ända till Kristian öppnade hans garderob 5,45. Det var länge sen han sov så många timmar men vi ropar inte hej ännu :-)
Dagen har varit relativt lugn, han gurglar och vill inte gärna svälja ännu men vi hoppas att det är övergående och gärna snabbt. På måndag träffar vi läkaren och då ska vi prata om vi kan höja dosen på tvångmedicinen.

Idag bakade jag och Nora lussekatter samtidigt som vi lyssnade på Peter Jöbacks julskiva. Det närmar sig förste advent så det börjar väl blir dags att smygstarta :-)



Imorgon ska jag och Nora ta några mystimmar medan Ludvig är i skolan, då ska vi åka till Vellingeblomman och gå där och titta på alla tomtar i lugn och ro. Vi var där förra veckan med Ludvig men då blir allt så stressigt för han har ingen ro i kroppen att gå där. Nora gillade den snarkande tomten så mycket så vi får hälsa på han igen.
Nästa vecka får det väl börja julstädas och adventsstakarna ska upp. Jag gillar verkligen när man får sätta upp ljusstakarna, det ger så mysigt ljus.

3 kommentarer:

  1. Var får du din energi ifrån? Jag tar tacksamt emot tips.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  2. Hej där!
    Förlåt att jag inte hört av mig på länge, det har varit mycket med det mesta och vi har varit sjuka allihop. Först magsjuka och sen förkylningar! Precis som du tycker jag det är så mysigt att förbereda för julen! Jag har stekt 3 kg köttbullar men sparar lussekatterna till kommande vecka! Skönt att bli av med sånt som osar illa först tycker jag! :-)
    Skönt att Ludvig sovit lite bättre och jag hoppas det håller i sig!
    Hoppas ni har och har haft en skönt helg så här långt!

    Stor kram,
    Annika K

    SvaraRadera
  3. Åh, låter fint med en mysdag med Nora för att fara och se på tomtarna :) Mys på!

    Kram!

    SvaraRadera