torsdag 3 maj 2012

Vattenlek

Idag har det varit en sån härligt solig dag, håller nog med om vad ridläraren sa igår, passa på o njut för detta är svensk högsommar.

I eftermiddags tog vi ut vattenbordet så Nora kunde leka med sina barbies i det och sen när Ludvig kom ut så var han sur för att han inte fick på sig sin huvtröja men vi gav oss inte utan han fick känna på vattnet och tyckte det var roligt så han fick oxå en stol och sen satt barnen och lekte en stund där. Ludvig hittade en handduk som han doppade i vattnet och tog upp och luktade på, han hittade en liten segelbåt som han kände på men mest av allt såg han så nöjd ut av allt vatten, han brydde sig inte om att han blev helt blöt.






Efteråt fick vi byta kläder på honom och då tog vi ett par shorts och en kortärmad skjorta och shortsen gick bra (i varje fall en halvtimme) men att vara utan strumpor och att ha en kortärmad skjorta det gick inte alls.
Ludvig fick åkt rutschkana och gungat oxå innan vi gjorde ett försök med att äta glass ute. Han reste sig från stolen och höll hårt i sin glass medan vi gick in istället.






Här ser man ganska tydligt hur svaga o krökta Ludvigs fötter är
Idag har jag fixat med de sista sakerna inför operationen, pratat med arbetsterapeuten om rullstolen, förberett om vi behöver specialfordon till skolan, pratat med ortopeden om operationsordningen osv.


Har även hunnit sitta en stund och kopplat av i solen, det behövdes inte lång stund för mig för att sen se ut som en kräfta :-) men det bjuder jag på.

1 kommentar:

  1. Fina bilder! Vad härligt det ser ut - skönt att Ludvig får njuta lite innan operationen - sen får vi se vilket humör han blir på med gips... Ja, det var många som trängdes ute i solen på vår uteplats vid lunchtid på jobbet, och på uteserveringarna på väg hem genom stan - rosévin till höger och vänster...

    SvaraRadera