söndag 29 april 2012

Det går framåt

Igår var det ganska taskigt väder på förmiddagen men då busade Ludvig med avlösaren och Nora passade på att få vår fulla uppmärksamhet.
På eftermiddagen klarnade det upp så då tog vi ut barnen, Ludvig satte sig frivilligt i rullstolen och satt helt stilla hela vägen ner till skolan där barnen lekte en stund. Ludvig älskar verkligen att klättra, gärna så högt upp att det är svårt att hålla kvar honom. Problemet är sen när han ska ner eftersom han inte klättrar ner utan förlitar sig på oss och släpper både händer o fötter :-)

Där var en pinne med en platta på som snurrar runt som han först satt på och snurrade och sen som han stod på och skrattet det ekade mellan husen.
Vid gungorna så när Kristian tog ner honom så visade Ludvig klart o tydligt att han ville gunga mer genom att ta Kristians händer och sätta de runt hans midja för att lyfta upp honom igen.

Nora var lika glad för att få rasta av sig, hon gillade tippbräderna där hon gick balansgång.





När vi hade lekt klart satte sig Ludvig i rullstolen igen utan en protest och så gick vi hem. Nora tog honom i handen och han drog bara henne intill sig och luktade på henne, inte ett försök till att hoppa av stolen och det är ett stort framsteg. Nora fick även sitta en kort stund i hans knä :-)
Först när vi gick till lekplatsen blev vi lite oroliga över att han inte gjorde motstånd när vi satte honom i rullstolen för han gjorde inga ljud ifrån sig heller. På vägen hem skrattade han och satt och muttrade för sig själv och när Kristian sprang med honom skrattade han ännu högre 

På kvällen kom mormor&morfar&morbror hit och så grillade vi. Det är verkligen vår i luften, det är bara synd att det blåser så.

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder och två glada barn
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  2. Sicken härlig dag! Sånna borde det finnas fler utav =)

    SvaraRadera