måndag 13 augusti 2012

Bad på Hab o samtal från sköterskan

Idag började specialpedagogen på Hab att jobba efter semestern så vi hade en tid inbokat där för bad med henne. Kristian tog Ludvig med sig dit för att jag var telefonvakt om o när sköterskan skulle ringa om besked. Tur var ju att vi gjorde så för det tog knappt tio minuter från det att de hade kört hemifrån förrän telefonen ringde och det var sköterskan H.
Hon hade fått tag på Ludvigs neurolog, det var hans första arbetsdag efter semestern idag så det var tur. Det verkar som de tycker att detta är allvarligt så han tog sig tid att träffa Ludvig redan imorgon, snabba ryck på gott o ont. Så imorgon ska vi först på förmiddagen se till att få bort Ludvigs vaxpropp, har bokat tid till det och sen på eftermiddagen sätter vi oss i bilen och kör till Lund där läkaren jobbar denna veckan. För vår del spelar det inte så stor roll om vi kör dit, neurologen jobbar på avdelningen sidan om där vi låg när Ludvig fick den nya benmärgen så vem vet, vi kanske tar en sväng inom där o säger hej.

Badet hade gått jättebra och Ludvig trivs verkligen i vattnet. Sjukgymnasten hade kommit in och kollat hans fot och då passade de på att kolla snedhet/stelhet i höger sidan men det var inget så extremt vad de kunde se.

Morfar har lovat att hämta Nora på dagis och sen ska de åka o bada för att skingra hennes tankar lite. Det börjar bli fler o fler tankar hos henne, hon vill gärna prata om Ludvig och om när han var frisk när vi gör saker själv med henne. Häromdagen sa hon till Kristian, jag önskar att jag var bebis igen, jaha varför då frågade Kristian, jo för då var Ludvig frisk och han kunde se då.

Nu behöver vi alla era tummar o tår hårt hållna för morgondagen, att det bara är något litet som går att åtgärda.
Återkommer imorgon om vi får några svar.

3 kommentarer:

  1. Gör mitt bästa och håller både tummar och tår för ett bra besked och skickar styrkekramar över cyberrymden!!!

    SvaraRadera
  2. Många tankar och kramar åt ert håll. Det är fint, men sorgligt, att höra Noras tankar... det är mycket så Malin har pratat om Ludvig också. Hon pratar om honom då och då, nu senast häromdagen när vi träffade en gammal vän till mig, och hon berättade om sin vän Ludvig som var så frisk när de gick på dagis ihop men som nu är sjuk. Lycka till i morgon.

    SvaraRadera
  3. Jag håller ALLA tummar och tår för att det skall gå bra och det kan inte vara lätt för Nora heller.
    Ni alla i din familj har det jobbit på olika sätt och det måste kännas svårt för dig hur du än gör så hinner du bara inte med alla, och det blir en extra börda för dig att bära.
    Skickar många extra orka med kramar till er alla.
    Cathrine

    SvaraRadera