fredag 3 augusti 2012

Ibland sticker en tagg i hjärtat

Vi håller på att förbereda Ludvigs kalas o jag har precis dukat färdigt o imorgon blir vi så pass många stt vi gör ett eget bord till barnen o genast far tankarna iväg till då Ludvig kunde sitta med de andra barnen. Kommer så väl ihåg hur stolt han var första gången, att han var så stor att han fick sitta med de stora barnen.

Önskar att jag hade kunnat förklara vilken kille Ludvig var innan han blev sjuk men jag kan inte göra honom rättvis genom att berätta här, tror man måste ha träffat honom för att veta vilken charmig liten prick han var, tror han har satt spår i de flesta som kommit i hans väg.

Vissa dagar speglar den "gamle" Ludvig genom men tyvärr har sjukdomen satt väldigt stora spår i honom.

Önskar er alla en riktigt trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Jag förstår att det är en stor sorg som mamma att inse/acceptera att ens barn inte har samma förutsättningar som andra barn att få utvecklas till en självständig individ, istället får du se hur Ludvig tappar sina förmågor mer och mer.
    Hantera sorgen och vardagen med vad allt innebär är inte enkelt.
    Jag hoppas att Ludvig/ni får ett fint kalas och en stor KRAM till dig så du orkar fortsätta
    Cathrine

    SvaraRadera
  2. Grattis i förskott till Ludvig, och till dig, 8-årsdagen av att vara mamma. (för det är väl den 5 augusti han fyller?)

    Jag är glad och tacksam att få ha lärt känna Ludvig innan han blev sjuk, men precis som du säger, det gör ont att inte få se honom utvecklas fullt ut som sina jämnåriga. Jag är helt säker på att Ludvig hade varit med på allt det Malin håller på med, med gåtor och ordlekar, fläta armband och hoppa och klättra, och annat om han hade fått vara frisk. Han är ju en så finurlig kille med en alldeles speciell personlighet! Jag vet att Malin saknar "gamle" Ludvig också.

    Jag önskar er en riktigt fin dag idag och födelsedag i morgon.

    Kramar från Karin

    SvaraRadera