söndag 2 februari 2014

Pulkaåkning

Snön kom även till oss här i Skåne, tyvärr tinar den bort nu till ett fruktansvärt slask o stora vattenpölar. Vi hann med lite pulkaåkning till Ludvigs glädje. I fredagseftermiddag gick vi ut hela familjen och hade det mysigt. Ludvig gillar verkligen att vara ute och att se hans underbara leende i backen värmer mitt hjärta.
Jag förundras över hans mod, att våga sätta sig i en pulka och åka utför utan minsta syn och utan minsta chans att kunna resa sig själv. Några gånger kastade han sig själv av pulkan och bara skrattade där han låg i snön. Vi väljer en backe som inte är så hög för att minimera risken att farten blir för hög.

Här kommer några bilder från i fredags!






4 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder, att Ludvig älskar att vara ute är ju ett som är säkert han var en av få som ville gå in på grodan när det var dags för det. Hälsa hela familjen kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh vad roligt att höra från dig Malin. Hoppas du har det bra där du är nu. Han trivdes verkligen på uteavdelningen till skillnad från sin syster :-). Tack för din kommentar, så kul att höra från dig. Kram

      Radera
  2. Jo det är bara bra med mig och min lilla familj. Vi bor i Stockholm nu, men till sommaren flyttar vi tillbaka om allt går som det ska.
    Jag kan inte hålla mig borta från Skåne längre =)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag skulle definitivt aldrig våga göra som Ludvig ge sig ut i pulkabacken om man inte ser. Han är verkligen en modig kille och det är så kul att få se hans leenden på bilderna.

    SvaraRadera