måndag 31 oktober 2011

Helgen i korthet

I lördags kom avlösaren och hämtade Ludvig för att de sen skulle åka vidare och leka med några andra barn. På väg hem igen så kräkte han ner avlösarens bil så vi stod i beredskap för att se hans allmäntillstånd när de kom hem men han verkade helt oberörd. Medan de var iväg hade han haft jätteroligt, dansat och busat med de andra och när han tyckte det räckte med närhet knuffade han undan dem. Väl hemma så åt han med god aptit så kanske det är så att det är en liten förstoppning igen i hans mage och då trycker det på så det kommer upp istället.

På kvällen var det egentid på hög nivå för min del, vi var 7 st som åkte iväg till Arenan och såg Ladies night, andra året på rad. Vilken föreställning, vilken musik och vilket tryck. Riktigt lyckad kväll. Kristian hade hjälp av farfar och morfar med barnen.

Igår var det åter dags för Ludvig att åka iväg med avlösaren, då till skogen för att se om de kunde hitta någon svamp. Eftersom han inte ville äta eller dricka något kom de hem en timme tidigare än de hade planerat. Han hade gått 2,5 timme i skogen, grymt gjort med hans små smala ben.
Vi hade besök av Micke, Carina och Pontus medan Ludvig var iväg. Fika och en massa prat, insåg att det går väldigt långt mellan gångerna då vi ses men så är det med alla just nu.

Idag är det fyra år sen vi skrev på kontraktet på vårt hus och just nu vid detta klockslaget så är det fyra år sen det kändes väldigt konstigt i min mage och det knakade oroväckande i mina ljumskar så vi ringde till morfar som kom och tog hand om Ludvig och vi åkte in till BB.

1 kommentar: