söndag 16 oktober 2011

Vågar knappt skriva det men...

I tisdags ringde neurologen och vi kom fram till att ändra Ludvigs tvång medicin till kvällen istället för på morgonen. Redan morgonen därpå så var där inga problem att få i honom tabletterna, kan det vara så att tabletten då verkar under natten och att han mår bättre på morgonen?
Det har faktiskt gått bra resten av veckan just med tabletterna på morgonen fast i morse hade vi ett litet bakslag men det varade i varje fall inte en timme så...vi fortsätter med medicinen på kvällen och håller våra tummar att det ska fungera med att få i honom sina andra tabletter på morgnarna.
Hans mage är fortfarande konstig men det är en vanlig biverkning av den nya medicinen så det är inte så mycket att göra åt. Vi tycker oss se en positiv trend sen han började med dessa tabletter, det verkar som han sover lite bättre nu oxå, vi kommer upp i nästan 8 timmar per natt (knappt att jag vågar skriva det heller).

I helgen har det varit underbart väder så vi har varit ute lite båda dagarna, Nora har varit och dansat och idag var hon med morfar och badade och var på vattengympa för barn.

Imorgon är det åter vardag med allt vad det innebär. Imorgon ska vi träffa specialpedagogen på Hab för lite bus, på tisdag ska vi träffa endokrinologen och prata ihop oss om hur vi ska göra i de läge då vi inte får i Ludvig sina tabletter för att vi ska slippa allt strul som det blev senast och samtidigt ska vi träffa sköterskan som ska visa oss hur vi själv kan ge en spruta kortison vid en Addissonkris. På torsdag kommer avlösaren så denna vecka kommer nog att gå fort.

Ha en bra vecka!

1 kommentar:

  1. Det fina vädret är över verkar det som, nu är det verkligen höst-känsla! Vill bara önska er en riktigt skön och bra vecka! Hoppas alla samtal leder till positiva förändringar för er del! Även här går veckorna fort trots att min man är på sjön igen! Tiden brukar stå stilla då annars!

    Stor kram,
    Annika K

    SvaraRadera