tisdag 11 oktober 2011

Helgen som gått

I lördags började äntligen Noras dans och hon var så stolt i sina rosa kläder, tyvärr hann jag aldrig ta ett foto på henne. Vi föräldrar fick vara med i ca 10 min i salen och sen skulle barnen själv vara där inne. Alla satte sig i en ring och de flesta barnen ville absolut inte sitta där själv utan deras föräldrar fick sätta sig med dem men inte jag. Nora är så stolt över att få göra något sådant själv och hon var superduktig. Vi gick ut och satte oss utanför och det dröjde inte länge förrän ledaren kom ut med första gråtande barnet och sen kom nästa. Det var med fjärilar i magen jag satt när dörren öppnades men det var inte Nora någon av gångerna. Hon tyckte det var roligt och vill helt klart fortsätta.
Direkt när det var slut hämtade morfar upp oss och körde oss hem till dem för där skulle Nora byta om för att sen direkt åka iväg med mormor på nallekonsert på konserthuset.

På kvällen firade vi Ludvigs två års dag med nya benmärgen med mormor&morfar, farmor&farfar och morbror. Det blev god middag och det kändes som om Ludvig var med oss på ett sätt som det var längesen han var. Han reagerade på när mormor busade med honom, det var nästan så det glimmade till i hans ögon av bus. Kanske det är medicinerna som öppnar upp honom på ett nytt sätt.

I söndags bakade jag en omgång kanelbullar till våra fikagäster som kom vid 10-tiden. Vid ett kom sen avlösaren och hämtade Ludvig och även Nora för de skulle träffa några andra barn på en lekplats. Ludvig hade busat, klättrat och även kissat (vilket han aldrig gör med någon annan än oss), han hade en riktigt bra eftermiddag.

Nu är det ny vecka och idag kom snickarna och påbörjade vår bostadsanpassning och det kommer säkert att bli bra. Nu väntar vi bara på samtal från neurologen för att höra lite om Ludvigs medicinering. Idag kom även några blåa kuvert, lite kallelser till olika läkare som vi ska träffa inom det närmsta. Märks att hösten verkligen är igång.

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar