tisdag 27 mars 2012

Lekplats i vårsolen

Igår klagade Nora över ont i örat ( efter en dag på dagis) och jag sa bara, jaja vi får se hur det är imorgon, vi kan inte göra nått nu.
Imorse när hon vaknade frågade jag om örat o hon tryckte på det för att se om det gjorde ont men det gjorde det inte men det lät som där var vatten. När jag tittade på hennes kudde var där klet på den så det blev att ringa vårdcentralen för att kolla så inte trumhinnan hade spruckit.
Fick övertala lite för att få en tid för sköterskan sa att det lika gärna kunde vara vax som stått o spänt o sen runnit ut under natten. Eftersom Nora haft en del öroninflammationer så ville jag ha det kollat och mycket riktigt då var det så. Ingen penicillin eftersom trumhinnan var rörlig o hon inte har feber men vid minsta sjukdomstecken ska vi höra av oss. Imorgon blir det dagis igen.

I eftermiddags satte vi Ludvig i rullstolen o Nora tog sparken o så gick vi till lekplatsen. Idag är det första gången på länge som Ludvig accepterade att göra nått med Nora, de satt tillsammans på gungan <3

Nu är det dags för kvällsmat.
Ha en skön kväll o passa på o njut av vårsolen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar