måndag 18 juli 2011

Undrar så vad som rör sig i Ludvigs huvud

Vi som aldrig har haft problem med Ludvig när vi har varit borta, nu är det tvärtom. Det är inget som funkar, han måste bara vara hemma. Idag har vi testat igen o det var bara katastrof. Han ville absolut inte ta sin tablett, han tänkte inte kissa nån annanstans än hemma. Dagen började bra i varje fall, han åt lunch på McDonalds men det är det enda som har varit bra. Nu ligger barnen i sina sängar o jag o Kristian är helt slut efter en av de värsta dagarna på länge. Tålamodet är verkligen slut o jag undrar så hur semestern ska bli.

Kommer det att sluta med att vi aldrig kan åka någonstans med Ludvig, ska Nora bli lidande för detta? Ska vi behöva dela på familjen för att Nora ska få semester eller ska vi stå ut med Ludvigs tvång när vi är iväg? Jag fasar verkligen för semestern, är det värt det, att låta han må så dåligt???

Idag fick jag ringa Barnkliniken för att höra hur länge han klarade sig utan sitt kortison. Vi fick det i honom två timmar försent.

Vi fortsätter träna o har ni tips på hur man tränar upp tålamod så var snälla o dela med er.

Detta är första gången jag skriver ett inlägg från min telefon så ser det konstigt ut så vet ni varför :-)

5 kommentarer:

  1. Åh, jag har verkligen inget vettigt att komma med. Men jag sänder styrkekramar som inte är av denna värld. Heja Ludvig, kämpa på - du fixar detta!

    SvaraRadera
  2. Även om Ludvig har det jobbigt just nu med att vara hemifrån, måste det inte betyda att det kommer att vara så för all framtid. Jag tror att du behöver se detta så. Kanske det inte funkar med semester som ni har tänkt det just i sommar, kanske det funkar hur bra som helst nästa sommar. Du ser ju själv hur mycket som förändras. Just nu är Nora ganska liten, hennes behov av semester är att få vara tillsammans med familjen. Äventyren kan vänta.

    Eva

    SvaraRadera
  3. Hoppas att ni har det så bra det bra går! Jag håller med Eva ovan om att Nora alla gånger har det bra med sin kärleksfulla familj, även om hennes liv ser annorlunda ut än om Ludvig hade varit frisk.

    Kram från Karin

    SvaraRadera
  4. Vad ledsen jag blir när jag läser vad du skriver (som f ö inte alls såg konstigt ut). Ni som sett fram emot denna semestern och Nora som också bara vill ha kul! Tror dock som Eva skrev: Nora vill bara vara med er! Det sägs att man kan träna upp sitt tålamod, men jag vet inte själv hur man gör. Man kan bara bita ihop och ta itu med situationerna efterhand som de dyker upp. Förhoppningsvis lugnar Ludvig ner sig med tiden och inser att det inte är så dåligt borta i alla fall! Frustrationen vilar kanske i att han inte ser vad som händer och inte vet var han hamnar, men det är också fortfarande ganska nytt för honom. Tid och uthållighet!
    Hoppas resten av semestern blivit lugnare för er!

    Stor kram,
    Annika K

    SvaraRadera
  5. Kan bara hålla med alla kloka kommentarer ovan. Tänker på er och håller tummarna för att ni ska fåna fina fungerande dagar tillsammans.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera