tisdag 27 september 2011

Helgen i bilder

Förra veckan ringde de från skolan och sa att Ludvigs assistent hade blivit akut magsjuk vilket gjorde att jag tog ett snabbt beslut, att åka och hämta hämta hem Ludvig. Det är inte så mycket som oroar mig längre när det gäller sjukdomar och Ludvig men magsjuka kommer jag alltid ha stor respekt för. Ni som känner mig vet hur nojjig jag är och alltid har varit för magsjuka men nu är jag ännu värre eftersom jag vet att det kan vara livshotande för Ludvigs skull så...man kan inte skydda sig helt mot det men jag kan i alla fall minimera risken att frivilligt utsätta oss för dessa mardrömsbaskelusker.
Det passade ganska bra att ha honom hemma dessa dagar förra veckan för då började han med de nya tabletterna och det är alltid bra att se om det blir några biverkningar så... Vi passade på att träna lite social träning med honom då, vi var på Ikea och åt middag och han åt utan en protest.

I helgen har det varit underbart och vi har passat på att vara ute på lekplatser och vid havet. I lördags kom mamma&pappa och min bror och min faster på besök så vi passade på att grilla för det vet vi ju inte hur många gånger till vi hinner med det innan hösten slår till på riktigt.

I söndags åkte vi till temalekplatsen och återupplevde massa minnen. Det var där vi hade vår sista familjeutflykt innan vi åkte in på sjukan, det var även där Ludvig träffade sin kompis Malin sista gången som frisk, innan vi åkte in. En riktigt mysig lekplats och en plats med många fina minnen.












2 kommentarer:

  1. Härliga bilder och Ludvig ser så glad ut! Mmmm, vi tänker också på den där sista gången innan transplantationen varje gång vi kör förbi den lekplatsen. Tänk vad mycket som hänt sedan dess.

    SvaraRadera
  2. Underbara foton. Vilken glädje.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera