måndag 5 september 2011

Ridlekis

Nora började som sagt på ridlekis i onsdags och hon verka gilla det riktigt mycket så nu ska hon testa en gång till på onsdag för att se om det är något för henne.
Nora fick en liten men bred häst och det såg ganska roligt ut med Noras korta ben men hon fixade det hur bra som helst och var jätteduktig för att vara första gången. Hon lyssnade på läraren och vågade göra de olika sakerna så balans det har hon.
Det verkade jättebra där, och nu i onsdags var de bara två stycken vilket gjorde att de hann med att få bra med uppmärksamhet under den halvtimme de red. De skulle nog egentligen varit fler, vi får se på onsdag hur många de är då. Det var perfekt där eftersom de hade både hjälmar och västar till utlåning så man slipper gå och köpa det själv. När det sen kommer till kläder o skor så är Nora så liten fortfarande att det inte finns byxor och stövlar i så små storlekar :-)

Total glädje <3

Morfar var med och höll hästen

2 kommentarer:

  1. Va kul att Nora gillar det =) Vi har varit inne lite på att låta Tilda göra likadant fast ute i Oxie, där ska finnas ngt liknande fast då i en timma och en förälder följer med och går bredvid! Vart är d Nora går?

    SvaraRadera
  2. Heja, heja Nora med de blåaste ögon och den busigaste blicken.
    Så kul med en cowgirl i Tygelsjö.
    Kram till er alla.
    Marianne

    SvaraRadera