tisdag 20 december 2011

Helgen slutade riktigt bra

Nora hade det toppen på kalaset och var ganska trött efter all lek, bus och spring på Leos lekland på lördagseftermiddagen och sen på kvällen när Ludvig skulle ta sina tabletter och mat så tog det bara knappt 10 min.
På söndagsmorgon tog det knappt 25 min för Ludvig att ta tabletterna så det var stora framsteg från fredagen, skam den som ger sig eller???
I söndags kom avlösaren på förmiddagen och hon tittade med väldigt stora ögon när jag berättade om kampen med tabletter o mat men hon höll med om att vi var tvungna att bryta detta mönster. Ludvig följde med henne på bus och äventyr och han hade varit på riktigt bra humör och hade kommunicerat på sitt språk hela tiden och det är så skönt att höra hans "prat" istället för bara ylande och gnyende.
Nora följde med morfar till badet och hade det bra där och jag och Kristian hann med att fixa några julklappar på den tid barnen var borta, dryga 2 timmarna så...helgen som började så dåligt slutade på topp.

Nu är vi inne i julveckan och barnen och maken jobbar på tills imorgon och sen går vi på ledighet hela familjen till den 9 januari.

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att läsa att det går bättre!
    Jag önskar er en jättefin jul!
    Marie i Göteborg

    SvaraRadera
  2. Tittar in och önskar er en riktigt GOD JUL!
    Ta hand om er!! <3
    Kramar

    SvaraRadera