fredag 30 december 2011

Julhelgen

Kom på att jag bara har skrivit om julafton, det var ju fler dagar under julen :-)

På juldagen hade vi lite dryg morgon med Ludvig så jag körde hem Nora till mormor och morfar så hon slapp allt gnällande och sen kom de hem med henne till lunch och då passade vi på att äta lite rester. Resten av dagen tog vi bara det lugnt.
På annandagen kom Kristians kusin från Småland hit tillsammans med sin familj och så kom även farfar en sväng. Ludvig och Nora kom hem lagom till de kom, de hade varit hemma hos Ludvigs avlösare och busat. Ludvig satte sig tvärtemot, han tänkte då inte sitta vid "fel" matbord och äta lunch så det slutade med att han o Kristian fick sitta i köket och vi andra satt i vardagsrummet. Kristian hade ätit klart och när Ludvig var klar då drack vi alla kaffe i vardagsrummet.

I onsdags åkte Kristian och Ludvig till Hab för att bada, jag och Nora tog en snabb shoppingtur och sen när vi kom hem blev det lunch och därefter kom Sussi med familj och hälsade på och Nora fick lekt en stund med Anton. Nora var väl lite smågrinig eftersom hon inte kunde få Anton till att leka med hennes dockor :-)

Igår åkte vi en snabb sväng hem och pratade lite med farmor&farfar. Vi var tvungna att åka ut en sväng eftersom Ludvig sover så extremt lite och då vet han inte själv vad han vill och är mest butter och gnällig, då hjälper det alltid med en liten biltur.

Idag är Nora och leker med sin kompis Frida.

Imorgon är årets sista dag och jag satt och läste igenom bloggen, året som gått men det var så negativt så jag kunde inte göra någon sammanfattning av året 2011, kanske det kommer, vi får se.

1 kommentar:

  1. Året har varit supertufft för er, men ni har överlevt allihop och hittat nya strategier för att hantera vardagen. Bara det är heeeelt otroligt!

    Kram
    Eva

    SvaraRadera