söndag 15 april 2012

Tid för operation

I fredags var mötet på skolan 12,30 och 12,27 fick jag samtal på min mobil, skyddat nummer. Bad om ursäkt men att jag var tvungen att ta samtalet om det var sjukhuset som ringde och vilken tur att jag svarade. Det var från ortopeden, de hade en tid för operation till Ludvigs fot. De frågade om den 24 maj passade oss, vi bryr oss egentligen inte om när det blir bara den blir av. Vi kommer att bli inlagda dagen innan och operationen sker i Lund. Hon frågade om jag hade några frågor och jag har massor men tror ni jag kom på dem när de ringer så, två kom jag på i varje fall. Frågade om vi kommer hem samma dag som de har opererat honom men det gjorde vi inte, 1-3 dygn kommer vi att behöva stanna kvar, suck hur ska detta gå??? Andra frågan som var hur länge han kommer att vara gipsad kunde hon inte svara på men skulle återkomma på måndag när hon har pratat med läkaren.

På kvällen kom tusen tankar o frågor upp i min trötta hjärna. Gör vi rätt som utsätter honom för operationen, kommer han klara att vara inlagd flera dygn, kommer han att acceptera gipset, är det rätt tidpunkt så nära sommaren????
Vi är överens här hemma, det kan bara bli bättre för honom om han blir opererad, hela hans kroppshållning blir bättre, hans balans måste bli bättre när han trampar ner på hela foten. Om han klarar det, det får vi se men det gör han säkert, han har varit med om värre saker.
Han är fantastisk vår lille prins <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar