onsdag 24 augusti 2011

Det har gått bra, peppar, peppar

Vågar väl inte ropa hej ännu men dessa två dagar i skolan har gått bra. Det var inga problem att lämna honom igår och han stannade flera timmar utan att de ringde efter mig. Han ville absolut inte äta, dricka eller gå på toaletten där men han hade inte fått några större utbrott eller varit hysteriskt ledsen under dagen. Han var bra trött när jag hämtade honom igår och sen när vi kom hem blev det en sen lunch och sen var det dags att åka iväg på rörelsemätning på Hab och sjukgymnasten. Han var så grymt duktig medan L drog och mätte rörligheten i hans ben och fötter. Det syntes riktigt mycket att han går mycket bättre om vi håller i hans högerhand och om det är han som håller i vår hand och inte vi håller emot. Håller vi emot så stretar han åt andra hållet och då blir det mest pannkaka av det hela.

I morse var det ganska mycket tjafs vid frukost och morgonrutiner och jag förstod inte vad det var som störde men jag tyckte höra ordet tänder vid frukosten och när vi sen brottades vid tandborstningen så trillade ännu en tand ut :-) så det var den lösa tanden som störde honom.
När det sen var dags att åka till skolan så sa jag bara att nu är det dags att åka till skolan och han stammade fram skolan och satte sig ner och räknade trappstegen ner utan minsta protest, det ser jag som positivt.

Dessa två eftermiddagar har han varit galet speedad och bara skrattat hysteriskt och min förhoppning är att han skrattar av glädje och att han går igenom vad de har gjort under dagen i skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar