fredag 5 augusti 2011

Hipp Hipp Hurra för världen bästa Ludvig

Idag är det sju år sen vår älskade Ludvig föddes, så ung kille som har hunnit med så otroligt mycket, mycket mer än vad vi "vanliga" någonsin kommer vara med om under hela vår livstid.
Idag är det även två år sen vi fick det glädjande beskedet när neurologen ringde och berättade att de hade hittat en donator till Ludvig. Tack snälla främmande tysk för att du ville ge Ludvig av din benmärg så att vi fortfarande har honom hos oss.

Det kvittar hur irriterad, arg och frustrerad jag blir stundvis på honom så beundrar jag hans styrka, envishet och vilja. Han är den modigaste, goaste lilla kämpe som jag vet.

Idag vill jag bara säga ett stort grattis till min älskade lilla prins, jag är så glad att du är med oss och jag hoppas att vi får många fina födelsedagar tillsammans <3 <3 <3

Grattis mitt hjärta, vad hade jag gjort utan dig, du har lärt mig så mycket och det viktigaste av allt, att ta vara på livet.

2 kommentarer:

  1. Grattis till Ludvig! Och grattis till dig som varit mamma i 7 år nu! Hoppas att det blev en riktigt fin dag för er allihop!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Tänk att man ser att det är Ludvig där han ligger i vagnen! Så lik sig!

    Eva

    SvaraRadera