lördag 9 april 2011

Tillbaka igen

Det är fortfarande mycket här, många tankar som snurrar, mycket att göra, listan blir bara längre för varje dag och jag kommer ingenstans på den men nu är jag tillbaka här igen med några inlägg.
Här är mycket med Ludvig, det händer saker, både positiva och negativa förändringar, det är mycket med skolan och hur han klarar det, vi måste jaga läkare för han har konstiga saker för sig, han kräks lite då och då och det är klart att man undrar vad det är som händer i hans kropp.

Nora klarade av att vara på dagis i tre hela dagar och sen kom febern smygandes så nu går hon på penicilin igen.
Min farmor har kommit till ett korttidsboende och hon är inte alls bra.
Pappa håller på för fullt med sin strålbehandling.
Så här är inte en lugn stund, dagarna går i ett och det är inte många minuter om dagen som jag sitter ner. Är glad om jag hinner sitta ner och dricka kaffet, oftast blir det samtidigt som jag gör något annat. Känner mig enormt stressad för tillfället men hoppas att det är övergående och att det lugnar ner sig nu när våren är på väg.
Eftersom Ludvig kräver så mycket som han gör så gäller det att passa på att göra de saker som måste göras medan han är lugn och kan roa sig själv ett par minuter. Vissa saker måste ju göras, även om ingen tar det ifrån oss så känns det inte så bra när allt samlas på hög, jag vill gärna ha bort tvätt och disk, mat måste ju också lagas så...
Men som sagt nu är jag tillbaka för ett tag igen :-)

1 kommentar:

  1. Men du. Fan vad jag önskar att det fanns någon slags utslagsräkning på allt som händer här i livet. Du vet så att allting fördelas rättvist. Det hade varit något det! Uschialigen. Fasiken. Hoppas såååå att det lugnar sig lite snart.

    Varma kramar!

    SvaraRadera