tisdag 10 maj 2011

Besök på äpplet

Idag gjorde vi något som vi skulle ha gjort för länge sen...

Vi körde iväg hela familjen för att jag först skulle få säga hejdå till farmor Gerda och sen körde vi vidare ner till stranden och åt glass och njöt av solen.
När vi skulle köra hem pratade vi om att köra inom Ludvigs första dagis/förskola, äpplets förskola så det gjorde vi. Vi sa att om de är ute så kan vi gå in på gården och hälsa annars tar vi det en annan gång. De var ute :-), till allas förtjusning.
Det blev ett glatt återseende med både tårar och kramar och Ludvig verkade uppfatta var vi var och det var det bästa av allt <3
Vi gick in där inne och Ludvig fick känna på den lilla pallen som han alltid stod på och vinkade i fönstret när vi lämnade honom, han kände på soffan, stolarna och leksakerna på hyllan i rummet och han protesterade inte en gång.
Visst att han fick ett litet utbrott men det var för att han inte hade sin jacka på sig, vi tyckte inte att den behövdes eftersom det var så varmt men har man åkt hemifrån med jacka då ska man också ha jackan på sig hela tiden, bryt inga mönster. Annars skrattade han och var glad.

Jag trivs på det dagis som vi har nu också men äpplets förskola var speciellt och Ludvig trivdes så bra i den miljön. Bara en avdelning, härlig trädgård och så lugnt och skönt.

Vi skulle ha åkt dit och hälsat på så många gånger men varje gång vi har varit på väg så har det skett någon förändring hos Ludvig, dåligt beteende, sjukdom eller svårt tvång så därför har vi skjutit upp det.

Jag är så glad att vi åkte dit idag, det kändes rätt och det blev faktiskt ganska rätt för Ludvig också eller så bra som det kan bli för honom.

3 kommentarer:

  1. Tänk att vi fick träffa vår älskade Lille Ludvig idag, så glada vi blev.
    Kom snart igen
    Kram från Liselott

    SvaraRadera
  2. Verkar som om ni haft en fin dag
    Marianne

    SvaraRadera
  3. Vilken superhärlig läsning! Det gör mig väldigt glad =) Heja Ludvig!

    SvaraRadera