tisdag 24 maj 2011

Det kom ett sms

Idag lämnade jag Nora först på dagis och sen körde jag Ludvig till skolan. När jag kom hem njöt jag av min frukost i lugn och ro, helt i tystnad.
Jag fick undan lite saker, kollade lite på matten och sen var min tanke att köra till Svågertorp och kolla ifall de hade Zumba till Nintendo Wii precis innan jag skulle hämta Ludvig. De knappa 2,5 timme som jag har hemma själv går otroligt fort.
Precis när jag skulle sticka kom det ett sms från dagis, att en av barnen hade kräkts. Hmm, första tanken var direkt, hem med Nora. Jag ringde dit och sa att jag kom och hämtade henne meddetsamma så de var snälla och fixade till henne och kom ut med henne.
Jag tog hem henne, in snabbt med henne i duschen och på med rena kläder. Allt för att få bort om det skulle vara någon smitta.
Låter jag hysterisk eller??? Ja jag är hysterisk när det gäller kräk, var det redan innan men nu med tanke på allt med Ludvig då är jag ännu värre.

Som ni alla säkert har förstått så har vi haft ett litet bakslag med Ludvig och det är först nu som det verkar återgå till någorlunda balans. Han vill vara i skolan igen, han vågar testa nya saker, han använder sitt luktsinne något enormt, han äter som en varg så...att smitta ner Ludvig med en kräksjuka vore katastrofalt eftersom vi blir inlagda direkt så mitt val var inte svårt idag. En inlagd Ludvig=att backa några steg så...
Jag har hört nu att det hade inte kommit mer kräk från barnet så kanske var mitt beslut överdrivet men man kan aldrig vara nog försiktig. Nora brydde sig inte så mycket utan var mest glad eftersom hon då fick följa med till Hab och specialpedagogen istället :-)
Idag var vi nere i bollhavet och det var underbart att se så aktiv Ludvig var där och som han skrattade när jag lyfte upp honom och kastade iväg honom. ´

Imorgon blir det nog dagis igen och skola ett par timmar för Ludvig. Kanske jag hinner iväg och köpa mitt zumba. Någon som har testat det, har aldrig gjort det men har hört att det ska vara så skoj och förhoppningsvis effektivt mot de där handtagen som kommit smygande i midjan :-)

Nu är det väl dags att heja på MFF, ha en skön kväll!

1 kommentar:

  1. Kan inte kommentera inlägget ovan, men gör det här istället. Är så glad att försäkringskassan ändrade sitt beslut till er fördel.

    SvaraRadera