söndag 1 maj 2011

Då var det Noras tur nu då.

I fredags kväll såg jag en liten, liten prick på Noras hals men tänkte att jaja men det får hon lite då och då. Visst så brukar det vara men...på lördagen hade det kommit ytterligare några små prickar och några såg ut som upphöjda små hudprickar med lite vätska i =) så gissa vad???? Jodå nu ser Nora ut som min egen lilla prickekorv, hon har fått vattenkoppor. Hon tar det väldigt bra med tanke på hur rädd hon var innan för att få det. Vi har pratat hela tiden här att det inte är farligt med vattenkoppor, det kan klia och kännas lite obehagligt men det är absolut inget farligt och det bästa är ju faktiskt att du inte kan få det igen. Det verkar som hon köpte det och tar det med ro.
Ringde till avdelningen och förhörde oss lite om Ludvig och smittan. Vill ju inte riskera att han får bältros en gång till så här nära inpå, helst aldrig igen. Vi ska fortsätta hans medicinering som han hade när han hade bältros men nu ska han äta den ett par dagar till i förebyggande syfte. Visst är där knäppa biverkningar men...pest eller kolera det är bara att välja.

Idag kom Linda och Albin på besök , de är inte rädda för smittan =) Nora och Albin kommer så bra överens och lekte så fint tillsammans, de hördes lång väg här när de spelade piano och sjöng i mikrofonerna. Så som sagt, Nora mår oförsämt bra trots sina koppor, idag fick hon lite feber men med lite alvedon så kom hon igång igen. Hoppas det håller i sig under hela perioden.
Så ni som vill att era barn ska få vattenkoppor är välkomna hit när som helst =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar