tisdag 10 januari 2012

Leos lekland

Igår var det studiedag för Ludvig och då hade vi även Nora hemma från dagis, de har ju inte varit lediga något innan :-), det blev ett långt jullov för de båda.
Vi kom på att vi kunde testa Leos lekland, trodde inte där skulle vara så mycket folk om vi körde dit precis när de öppnade, hmm så fel vi hade. Tydligen var det inte bara vår stadsdel som hade planeringsdag i skolan utan det verkade som det var hela Malmö och flera byar runtomkring.

Vi mötte upp Carina och Pontus på Leos i varje fall och Ludvig hade verkligen kul. Han klarade lite mer än en timme men sen när vi tänkte fika då protesterade Ludvig och sa bara hem. Kristian och Ludvig körde hem och åt lunch medan jag och Nora stannade kvar och lekte ett tag till.








Nora var grym på att klättra upp för klätterborgen, hon gav sig inte förrän hon fick tag i toppen. Hon åkte ner flera gånger för varje gång hon nästan kom upp så kom det något större barn och kastade sig utför eller klättrade förbi henne och då satte de borgen i gungning och det klarade inte Noras lilla späda kropp men som sagt hon gav inte upp, hon klarade det till slut.
Både Nora och Pontus var jätteduktiga och sprang omkring och lekte själv korta stunder. Vågar inte lämna dem själv allt för långa stunder, det är så lätt att det händer något på sådana ställen, helst när det är fullt med barn där.
Ludvig gillade både rutschkanor, att klättra och bollarna. Det var längesen Carina träffade Ludvig och såg han vara så glad som han var igår och det är så skönt att höra någon utomstående säga detta, att de ser en annan sida utav honom än bara den sura, skrikiga eller ensamma kille som han brukar vara när här är gäster hemma.
Det gick mycket bättre än vi trodde att det skulle gå med honom där och Nora njöt som fisken i vattnet, att få leka där är något hon verkligen gillar.

2 kommentarer:

  1. Kul att Ludvig gillade leklandet - trodde att det skulle vara för stökigt för honom! Malin älskar också att gå dit, men jag blir själv galen efter bara 5 minuter...

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder det blev. Vi hade en jättebra dag och det var jätteroligt att se Ludvig, hur han kämpade för att ta sig upp på alla ställen. Han verkade ha jätteroligt.

    SvaraRadera