söndag 21 november 2010

Julmarknad på tivolit

Igår tog jag, Nora, mormor&morfar och morbror Patrik tåget in till Köpenhamn för att gå på tivolit.
Först tänkte vi ta med Ludvig men sen när vi tänkte efter så kanske inte det ger honom så mycket så han och Kristian körde en sväng till farmor&farfar och sen var de ute på lekplatsen en stund.

Så mysigt det är på tivolit under jultiden, så mycket tid de måste lägga ner på detta. Nora verkade nöjd över full uppmärksamhet från oss alla. Hon åkte några karuseller, var inne och tittade på tomtelandet, åkte tåget som gick in bland tomtarna.
Hon däckade på tåget hem och när vi sen var hemma så somnade hon nästan meddetsamma, inte lätt med så mycket intryck och en massa frisk kall luft =)

Idag är det söndag igen och ännu en helg har sprungit förbi. Det känns som om jag inte hinner med riktigt.


Veteranbilarna med morbror

Inne i tomtelandet


Inne i tomtelandet, Nora var inte alls sugen på att bli fotat med tomtarna


Tåget som körde in i tomtelandet

3 kommentarer:

  1. Åh, vad mysigt och härligt för Nora - att få gå på julmarknad tillsammans med sina föräldrar. Ser ut som att hon hade det riktigt härligt!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar verkligen Tivolis julmarknad! Dock tycker jag att man märker att restaurangerna etc inte är avsedda för vinterbruk - det brukar vara kallt även inomhus...

    Det är skönt att bara ha ett barn med ibland.

    Ser fram emot att höra mer om skolan när du har mer att berätta!

    Kram fr Karin

    SvaraRadera
  3. Så mysigt! De lyckas verkligen få till riktig julstämning på Tivoli! Som mest mysigt är det när det blir mörkt och all belysning tänds, men då är ju barnen oftast så trötta att man inte får njuta av det ändå! Är också sugen på en tur dit när min make kommer hem från sjön igen om några veckor!

    Härligt för Nora att få ensamrätt på uppmärksamheten några timmar och att det var något roligt som hände just då!

    Kram,
    Annika K

    SvaraRadera