tisdag 15 februari 2011

Energin är slut

Nu har jag inte skrivit på några dagar igen men energin är slut, totalt slut för denna gången. Nu tar jag tag i det igen, kommer några inlägg här ikväll :-)

Vi har fortfarande en riktigt jobbig period med massor av tvång och konstiga beteende. Inte nog med det, sömnen är helt upp och ner igen. Natten till lördagen vaknade han klockan ett och tyckte det var läge att vara vaken. Tror han slumrade till vid 4.30 igen och sov till strax efter sju.

Det som gör att man kan få lite positiv energi är att det händer positiva saker hos honom, han fortsätter göra framsteg i talet, försöker få fram vad det är han vill, han vill gärna leka här nere med sakerna under trappan, han vågar testa äta ny mat, igår smakade han lite fisk och han åt spagetti, idag åt han lasagne och ballerina kex. Saker han inte har velat smaka på lång, lång tid. En annan sak är att han blivit grym på att använda sina händer till att känna på saker. Idag fick han ett chokladhjärta och när han fick det i handen såg man hur han kände på konturer och konsistens och sen säger han, mmm choklad.

Undrar hur länge kroppen orkar utan sömn, då menar jag inte bara för egen del utan främst för Ludvigs del. Han är ju ganska liten fortfarande och borde behöva så mycket mer än han får. Självklart hade det varit skönt för oss också att få några fler timmar per natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar