söndag 27 februari 2011

75 % av familjen är däckade

Det måste ha varit ett grymt aggressivt virus som Nora drog på sig för fy vad dålig jag blev. Fredagskvällen tillbringade jag i soffan med en extra tröja, två filtar och en massa värmeljus på bordet och ända skakade jag av frossa. Man blir ju inte sjuk förrän man tar tempen eller...39,3 hade jag när jag skulle lägga mig. En värk i kroppen som jag aldrig tidigare har haft, hade svårt att ta mig upp för trapporna så...
När Ludvig skulle lägga sig i fredags började han också kännas varm så vi tog tempen och mycket riktigt, över 38 grader hade han så i med en alvedon och lite extra kortison.
Lördagen tillbringades i lugnets tecken, den enda som känner sig pigg och krya är pappa i familjen.

Inatt vaknade Ludvig vid två och bara sa ajajajajaj och vi tog tempen och febern var uppe i 39 grader. Har han lika ont i sin kropp som jag hade i fredagskväll förstår jag honom att han sa aj. Han fick en alvedon och en timme senare så sov han gott igen.
Idag har han varit lite piggare, inte så på g som han brukar men han har ändå lekt lite och han äter som vanligt och det är skönt.

Nora har lite feber kvar men är mycket mycket piggare än hon var i början.

Nu håller vi bara tummarna att Kristian klarar sig från detta och att vi andra börjar piggna till så vi kan återgå till en vanlig normal vardag igen.

Ha en fortsatt bra söndag!

3 kommentarer:

  1. Usch och fy, låter riktigt jobbigt! Hoppas du och resten utav familjen kryar på er snabbt, och att ni får vara friska ett tag nu.

    Varma kramar

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni alla snart mår bättre!
    Kram

    SvaraRadera