måndag 27 december 2010

Första dagen med avlösaren

Idag kom Ludvigs avlösare hit klockan 10, det är ju inte så att hon inte har varit här tidigare men...idag var det första gången som avlösare och det gick jättebra.
Kristian och Nora körde iväg och tvättade bilen och Ludvig och avlösaren gick ut och lekte i snön. Själv njöt jag av tystnaden och vek lite tvätt och gjorde de vanliga sysslorna i tystnad :-)
Hon kommer en liten stund imorgon också och sen ska vi göra upp ett schema om när hon ska vara här. Det är ju inte så många timmar det handlar om i veckan så det gäller att vi utnyttjar de väl.

Efter lunch fick vi besök av Sussi, Stefan, Max och Anton. Vi passade på att äta lunch innan lite fika och sen bytte barnen julklappar. Inte så ofta vi får till att ses men det är lika trevligt varje gång <3 Önskar verkligen att vi kunde få till fler träffar men alltid är det någon som är sjuk eller är det något annat som kommer i mellan.

Ludvig är helt slut idag men det är inte konstigt med den lilla sömn han får. Vi är inne i en sån period igen, väldigt lite sömn. Han somnar vid 23-24 och vaknar vid 5-6, det märks tydligt på hela hans dag. Han är sur, grinig, velig och rastlös.

Imorgon har vi inget inbokat så vi får väl se vad som händer då.

Ha en skön kväll!

1 kommentar:

  1. Skönt att det gick så bra med avlösaren! Hoppas det kan ge dig lite mer energi!

    KRam!

    SvaraRadera