fredag 17 juni 2011

Jag blir så glad

När jag ser lyckan i Noras ögon och jag hör hennes skratt över att Ludvig ger henne uppmärksamhet då blir jag varm i hela kroppen. Det är inte ofta som Ludvig visar något intresse för Nora men idag efter frukost satt hon i soffan och tittade på tv. Vi ger Ludvig sina ögondroppar i soffan och därefter så brukar han krypa upp i den och busa med filt o kuddar. Idag fick han tag i Nora och började känna efter henne och kittla henne och hon skrattade. Han satt och flinade själv och "pratade" en massa och ett ord som var klart och tydligt var storebror <3. Nora försvann från soffan för hon skulle få sin penicillin och som Ludvig letade efter henne när hon gick ifrån. Hon fick snabbt sin medicin och sen kröp hon upp till honom igen och lyckan var total i några minuter till.
Han pratade om att leka mamma, pappa, barn och då säger Nora...så heter det inte, det heter mamma, mamma, barn :-), undrar hur de leker på dagis.

Tyvärr händer inte detta så ofta, han är inte intresserad av samspel med någon annan. Ett par gånger tidigare har vi sett att han har varit på väg att vilja "leka".

Ha en riktigt skön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar