tisdag 21 juni 2011

Ny frisyr och bus på Safiren

Imorse var vi iväg hos frisören med Ludvig och när vi kom in innanför dörren ser vi hur Ludvig luktar och sen kommer det ur hans mun, frisören :-)
Grymt fantastisk var han där och frisören blir så glad när hon får några ord från honom och världens leende. Han satt helt blickstilla medan han blev klippt och idag accepterade han både vax och färg i håret.

Direkt efter åkte vi till upplevelsecentert på Safiren och solrummet där. Han kände igen sig direkt (där är tygremsor som man går igenom för att komma in i rummet och de fladdrade i Ludvigs ansikte) och han knappt in genom dörren förrän han slängde sig ner för att ta av skor, keps och tröja. Han var inte så intresserad av bollhavet idag heller men han gillade att krypa på de tjocka madrasserna, han kastade i bollar, han kände sig omkring och skrattade mest hela tiden. Han var modig idag oxå, han reste sig upp på madrasserna för att försöka gå på dem men det gjorde inget att han trillade för han landade mjukt. Idag var både Kristian och farfar med och tittade på honom.
Jag tycker det är så viktigt att ta med de anhöriga för att se en annan sida av Ludvig än den han har hemma. Det är mycket mer fart i Ludvig när han är på ett sådant här ställe och det är likadant på Hab, där är han också mer aktiv så, de anhöriga är mer än välkomna att följa med för att se vad vi pysslar med på de olika ställena.


3 kommentarer:

  1. Så roligt för Ludvig att leka och leva ut på ett ställe som passar hans förutsättningar! Härligt att se!

    SvaraRadera
  2. Hej Madde!

    Har precis uppdaterat mig lite och det är med sorg och oro jag läser ditt förra inlägg! Varför kan det inte ta slut? Förstår att du frågar dig samma sak! Även om det inte är lätt, hoppas jag ni ska kunna släppa det lite och njuta av sommaren och allt ni har planerat, hösten kommer tids nog ändå!
    Det var roligare att höra om gårdagen och se de fina bilderna!

    Kram,
    Annika K

    SvaraRadera
  3. Underbart att läsa. Förstår att ni alla njuter av att se glädjen hos den lille tappre krigaren. Önskar er en skön och fungerande midsommar.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera